Praktisch

PRAKTISCH

Trainingen in kleine groepen volgens de individuele noden van

hond en begeleider


Hondenschool ‘Hond en vriend Aartrijke’ steunt je bij het opvoeden van je hond. We helpen je bij de individuele noden van jou en je hond vanaf de puppytraining tot het eventuele probleemgedrag van een volwassen hond. We hechten als hondenvrienden  belang aan het ‘samenzijn’ voor of na de training in onze kantine.

Puppytraining


Puppy's kunnen starten met gehoorzaamheidstraining vanaf de leeftijd van 3 maanden (± 12 weken) en wanneer ze alle vacinaties gekregen hebben. Tijdens een dierenartsbezoek vermeld je best dat je pupppy en/of volwassen hond zal deelnemen aan gehoorzaamheidstrainingen in groep en contact zal hebben met andere honden. Zo krijgt je huisdier alle nodige vacinaties  naast de jaarlijkse vacinaties.


Afhankelijk van de leeftijd en rijpheid van je puppy, zal je naast de socialisatie van je pup, beginnen met enkele basiscommando's als 'zit', 'voet' en 'lig'.  Het is belangrijk dat je realistische verwachtingen hebt van de mogelijkheden van je hond. Puppytraining, en alle andere hondentraining bestaat uit geduld, rechtlijnigheid en oefening.    Door thuis slechts enkele minuten per dag verder te oefenen, merk je al een groot verschil in de sociale vaardigheden en het aanpassingsvermogen van je hond.


We helpen je binnen ons club graag verder met extra informatie,  onze hondeninstructeurs staan voor je klaar.

Gratis kennismakingsles waar je de club leert kennen en wij luisteren naar jouw verwachtingen

Lidgeld•   Lidgeld het eerste lesjaar

€50

      •   Vanaf het tweede lesjaar

€45

•   Incl. Verzekering Sporta 

€16

•   Steunend lid

€10

2 baasjes en 1 hond  = 76€

--> 1x lidgeld incl verzekering = 50€

+ 1x steunend lidgeld + 1x verzekering = 26€

1baasje en meer dan 1 hond = 50€ (lidgeld incl verzekering)

Welkomsgeschenk


Bij inschrijving ontvangt u een puppy-pakket  of proefpakket (1kg hondenvoeding).

Trainingsdagen

(omwille van Corona andere uren)


  • maandagavond     20.00-21.00
  • donderdagavond   20.00-21.00

Hondenvoeding Opti Life (Bento Kronen)


Hondenclub Hond en vriend Aartrijke biedt een kwalitatief hoogstaande voeding aan van Opti Life (Bento Kronen).  Ontdek het Opti Life gamma dat jouw hond in optimale conditie brengt. En dat zie je al snel aan de glanzende vacht, de natte neus, de fonkelende ogen, de vlotte vertering en de goede tandgezondheid van jouw hond! Wij kunnen samen met u de geschikte voeding bepalen voor u hond en eventueel proefpakketten bezorgen.


  • Bij inschrijving ontvangt u een puppy-pakket  of proefpakket (   1kg gratis voeding.)
  • Alle promoties die Opti Life (Bento Kronen) aanbiedt in andere handelszaken. (bv. kortingbonnen,... .) zijn ook bij Hond en vriend geldig.
  • We zorgen voor concurrentiële   prijzen, aangezien we als hondenclub non-profit willen werken.Doordat onze leden voeding bij ons kopen kunnen we hen heel wat extra's aanbieden. Als hondenschool krijgen we sponsoring op wedstrijden en op de toestellen die we aankopen bij 4ADOGZ .  Door de sponsoring van Opti Life (Bento Kronen) kunnen we nieuwe toestellen aanschaffen of  leuke activiteiten  organiseren .


Beginnersklas

Ongeacht de leeftijd van de hond   begin je als nieuwkomer in een groep, waar heel individueel gekeken wordt naar de noden en behoeften van je hond

Socialisatie

Je hond leren om vol zelfvertrouwen en op de juiste manier met eender welke sociale situatie om te gaan, is een van de meest waardevolle   zaken die je hem kan leren.

Basiscommando's

Zoals de houdingen : liggen, zitten en rechtstaan. Of wandelen zonder gestrekte leiband.  Je hond van op afstand bij je roepen, zit-voor, kom-voor. Het  bevel blijven, komen en terug naar plaats  en apporteren

Voedselweigering

Het weigeren van voedsel van anderen heeft zo zijn voordelen voor u en je hond. Je hond neemt uit zichzelf niets aan van vreemden, enkel wanneer jij dat toestaat. Op deze mannier kan u voedselvergiftiging voorkomen en bescherm je je hond.


Toestelgewenning

Samen een hindernis nemen, jij en je hond ! Leer je hond wat veilig en leuk is. Door verschillende hindernissen te nemen; over horden, trappen en door tunnels.  Hou je het  zelfvertrouwen van je hond op een goed peil.

Gevorderde hond

Speurwerk naar een houten stokje of in doolhoven, ... . En wie weet groeit er bij jou wel de interesse om te proeven van de competitieve hondensport door mee te doen aan onze wedstrijden zowel federaal als interfederaal.


HOND EN VRIEND


De hondenschool "Hond en vriend Aartrijke" biedt aan haar leden zeer individueel gerichte lessen  om honden op te voeden of gedragsproblemen bij honden aan te pakken. Ze hechten veel belang aan    persoonlijk contact en het creëren van   een ontspannen sfeer .

IN SAMENWERKING MET

4AdogZ.be
NFBH.be
Bento voeding

© Copyright. All Rights Reserved.